Trojanska Hästens JGP lördag 19 oktober

Nu finns inbjudan till Trojanska Hästens JGP II 2024 ute. Tävlingen spelas lördag 19 oktober i Vallatorpsskolan.

Ingen träning
Observera att det denna dag inte är någon träning på klubben, utan istället tävling. Alla under 20 år kan delta. För de yngre barnen finns nybörjarklass och för de något äldre en Allmän-klass där man inte behöver möta erfarna tävlingsspelare. Så det finns grupper som passar de allra flesta spelare.

Vädjan om funktionärer
Ledarna i klubben tar hjälp av familj och vänner som tar hand om domar-, lottnings- och försäljningsuppgifter för att kunna genomföra eventet. Men för detta jätteevent, som vi arrangerar för att våra juniorer ska utvecklas till tävlingsspelare, behöver vi också hjälp av föräldrar på två stationer: I cafeterian och vid korverian. För att det ska bli en angenäm och inte för stressig upplevelse vill vi gärna ha tre funktionärer per pass. Ingen står hela tävlingen, utan man hjälper till antingen på första halvan av tävlingen eller andra. Vill du hjälpa till med något av detta, säg till Joel så lägger han in er på funktionärslistan. Man får gärna önska pass och stationering.

Vill man hjälpa till att ställa i ordning salar med bord, stolar, bräden, pjäser och klockor får man mer än gärna komma till lokalen på fredag eftermiddag och hjälpa till.

Pris
Deltagande i tävlingen kostar 180 kr. Avgiften ingår i klubbens terminsavgift, så om du betalat denna (se fliken Anmälan ovan) ska du inte betala avgift för tävlingen.

Anmälan
OBS! Finns ditt namn inte med i listan? I så fall är du inte tävlingsregistrerad. Maila Joel så ordnar han tävlingsregistreringen.

Anmälda spelare

Inbjudan

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.